De jongerenwebsite van de taalunie

lol
   

Wie zijn de winnaars van het Taalheldenspel?

Doe mee op de Boekenbeurs!

Lize Feryn, Do Van Ranst, Nathalie Pagie, Fikry El Azzouzi, Mark Borgions, Anne Provoost
Lize Feryn, Do Van Ranst, Nathalie Pagie, Fikry El Azzouzi, Mark Borgions, Anne Provoost

Van 31 oktober tot 11 november staat de Taalunie met een leuke stand op de Boekenbeurs in Antwerpen, de grootste boekenbeurs van de Lage Landen.

Hou je van taalspelletjes? Dan ben je op onze stand aan het juiste adres! In het Winnen met zinnen-spel goochel je met woorden om supersnel zinnen te vullen. Speel het tegen je zus, je vader, je lief, je oma … en win!

Doe daarna mee aan de uitdagende Taalheldenprijsvraag en maak kans op een splinternieuwe iPad Mini! Of abonneer je ter plekke op Taalunie:Bericht en wie weet win je een roman of een handige e-reader. 

Dagwinnaars Taalhelden

Tijdens de Boekenbeurs zullen we hier iedere dag de winnaar van de Taalheldenprijsvraag publiceren. De namen van de winnaars worden getrokken door de onschuldige hand van een auteur die op de Boekenbeurs signeert. De dagwinnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. Alvast gefeliciteerd! 

 • vr 31 okt:  Ruben Jespers wint het boek Het geheim van te veel torens van van Mark Tijsmans. Met dank aan Uitgeverij Manteau en WPG.
 • za 1 nov:  Marte Vanbesien wint de Selectie-trilogie van Kiera Cass, die Martes naam selecteerde. Met dank aan uitgeverij Van Goor/WPG
 • zo 2 nov:  Paulien Wauters wint De Campus, de nieuwe thriller van Nathalie Pagie. Met dank aan uitgeverij Lannoo
 • ma 3 nov:  Max Neetens wint Woesten van kersvers Debuutprijswinnaar Kris Van Steenbergen. Met dank aan Uitgeverij Vrijdag.
 • di 4 nov:  Hilde Cré wint Brieven van Marie van Lize Feryn. Met dank aan Uitgeverij Manteau/WPG
 • wo 5 nov:  Nicky De Boom wint Iedereen bleef brood eten van Do Van Ranst. Met dank aan uitgeverij De Eenhoorn. 
 • do 6 nov: Nikita Van Laecke wint Drarrie in de nacht van Fikry El Azzouzi. Met dank aan uitgeverij Vrijdag.  
 • vr 7 nov: Alma Kusé wint Vallen van Anne Provoost. Met dank aan uitgeverij Houtekiet en Veen, Bosch en Keuning. 
 • za 8 nov: Hanna Tondeleir wint De Zevende Dienaar van Mark Borgions, Koen Brandt en Paul Wauters. Mark Borgions nam de honneurs waar. Met dank aan Het Geluidshuis en Uitgeverij Ballon. 
 • zo 9 nov: Nena Berqué wint De bende van Teiresias - Deel 1: Van zilver zal de ketel zijn van Mark Tijsmans. Met dank aan Uitgeverij Manteau en WPG.
 • ma 10 nov: Arnoud Dermout wint Moord bij kaarslicht van Hilde E. Gerard. Met dank aan uitgeverij Davidsfonds. 
 • di 11 nov: Lieve Van den Bulck wint de eerste 4 strips uit de reeks Amoras, getekend door Charel Cambré. Met dank aan Standaard Uitgeverij en WPG Uitgevers. 

Winnaar iPad mini

Onder alle deelnemers die het juiste antwoord gaven, verlootten we op dinsdag 11 november één iPad mini. De gelukkige winnaar is Bart Walraeve, 16 jaar. Van harte gefeliciteerd! 

Hartelijk dank aan iedereen die deelnam! Eigenlijk zijn jullie gewoon allemaal Taalhelden! Kom dus zeker nog 's langs op taalhelden.org ...   

Reactie toevoegen

Gerelateerde berichten

Lachen Duitsers om Nederlandse moppen?
lol

Lachen Duitsers om Nederlandse moppen?

Streetlab experimenteert

Een lesje Nederlands op muziek
lol

Een lesje Nederlands op muziek

Roel C Verburg als nazi van de taal