De jongerenwebsite van de taalunie

lol
   

Het Einde

Foto's gezocht (5)

Geen 'straat zonder eind'. Integendeel. Maar net zo poëtisch.
Geen 'straat zonder eind'. Integendeel. Maar net zo poëtisch.

Hoewel deze straat in Arendonk (BE) een vreemde eend in de bijt is in onze serie straten zonder eind, is de poëzie van deze naam vergelijkbaar met de andere namen in deze eindeloze reeks. Want waar de andere namen (Straatje zonder einde Gebed zonder End etc.) de suggestie wekken nooit op te houden, is hier dan de verlossende straat: hier houdt alles op. Het Einde.

We kregen de foto van Kris10.

Heb jij ook foto's van straten zonder eind?

Het zou een mooie afsluiting zijn van de serie straten zonder einde, deze straat in Aerndonk, maar wij van Taalhelden gaan door. We zoeken nog steeds naar foto's van straten zonder einde. Weet jij nog zo'n straat? En ben je in de gelegenheid een foto te maken van het naambordje? De dank van Taalheldenredactie is groot! Stuur de foto naar maartje[apenstaartje]taalhelden.org.Vermeld je naam, wie de foto gemaakt heeft, je leeftijd en je woonplaats.
Zou je zelf onderdeel willen uitmaken van de Taalheldenredactie? Dat kan, tenminste als je niet ouder bent dan 25. Stuur een mailtje via het contactformulier. Vertel wie je bent, waar je woont en laat ook weten wat je zou willen doen voor Taalhelden: schrijven, fotograferen, filmen, tekenen.

Alle 'straten zonder eind' op Taalhelden.

Reactie toevoegen

Gerelateerde berichten

Lachen Duitsers om Nederlandse moppen?
lol

Lachen Duitsers om Nederlandse moppen?

Streetlab experimenteert

Een lesje Nederlands op muziek
lol

Een lesje Nederlands op muziek

Roel C Verburg als nazi van de taal