De jongerenwebsite van de taalunie

taaladvies
   

Taalhelden: de game

Rappen zonder taalfouten

Hoe snel zie jij het juiste woord?
Hoe snel zie jij het juiste woord?

Kruip in de huid van een rapper en zoek de juiste woorden. Kies de juiste schrijfwijze, verdien punten en red de rhyme! De nieuwe game Taalhelden is beschikbaar voor alle mobiele apparaten. We dagen je uit om in hoog tempo het juiste woord aan te wijzen. Ben je snel genoeg? Herken je de klassieke valkuilen? Weet je van voldoende woorden hoe je ze spelt? Ga jij de uitdaging aan?

Speel hier de game

De game Taalhelden is ontwikkeld door het Vlaamse communicatiebureau Trendwolves, in opdracht van Taalhelden. Naast de game zijn er ook 50 nieuwe taaladviezen bijgekomen op Taalhelden.org. Mocht je dus vragen hebben nadat je de game hebt gespeeld: kijk eens of je het antwoord in de rubriek Taaladvies kunt vinden.

Bekijk hier de taaladviezen

 

Reacties

Ik weed ni wat het is !?.

ik snap het niet dit is echt raar rppers mogen zelf kiezen of ze goed nederlands willen praten in hun rap

Ik kan/wil niet inloggen met facebook, want ik heb/wil geen facebook. Ook veel van mijn leerlingen hebben geen facebook. Gemiste kans.

 

Bedankt voor de reactie. We realiseren ons dat dat een van de problemen is met dit spel en we zullen het meenemen als les voor een volgend project!

Hartelijke groet, Maartje van Taalhelden

Jullie moeten dit spel als een app maken, dat is echt een topper, leuke grafiek. laat me weten als het zover is, graag ontvang ik een mail, echt leuk gedaan, bravo

Kun je aanmelden ,om oefingen te doen voor thuis.
En op school en waar doe je dat?

Reactie toevoegen

You must have Javascript enabled to use this form.

Gerelateerde berichten